Johan Derksen heeft gouden kranen in huis: 'Die komt John de Mol zelf installeren'

Johan Derksen heeft gouden kranen in huis: 'Die komt John de Mol zelf installeren'

Vrijdag 28 oktober 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> heeft gouden kranen in huis: 'Die komt <em>John de Mol</em> zelf installeren' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Wilfred Genee probeert in Vandaag Inside een serieus onderwerp aan te snijden, want onlangs bleek dat de gemeente Enschede inwoners heeft verzocht foto's te maken van hun interieur om de WOZ-waarde te kunnen bepalen. Een stevige inbreuk op de privacy; zou Johan Derksen toestaan dat ze bij hem binnenkijken? Dat is nergens voor nodig, want hij onthult zelf al gouden kranen in huis te hebben - zoals iedere Talpa-ster. Sterker nog: "John de Mol komt ze zelf installeren!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wilfred Genee probeert in Vandaag Inside een serieus onderwerp aan te snijden, want onlangs bleek dat de gemeente Enschede inwoners heeft verzocht foto's te maken van hun interieur om de WOZ-waarde te kunnen bepalen. Een stevige inbreuk op de privacy; zou Johan Derksen toestaan dat ze bij hem binnenkijken? Dat is nergens voor nodig, want hij onthult zelf al gouden kranen in huis te hebben - zoals iedere Talpa-ster. Sterker nog: "John de Mol komt ze zelf installeren!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's