Video: wat gaat Elon Musk met Twitter doen en keert Trump terug?

Video: wat gaat Elon Musk met Twitter doen en keert Trump terug?

Vrijdag 28 oktober 2022 om 12:17

Na een hoop geruzie over geld en nep-profielen is de deal nu dan toch rond: Elon Musk is de nieuwe eigenaar van Twitter. Dat heeft direct nogal wat consequenties: 'Hij heeft meteen de hele top van het bedrijf ontslagen en duidelijk is dat het platform op de schop gaat. Musk wil dat Twitter hét wereldwijde platform voor vrijheid van meningsuiting wordt', vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot.

Trump
Betekent dit dan ook dat de voormalige (en wellicht toekomstige) Amerikaanse president Donald Trump weer terugkeert op Twitter, nadat hij eerder verbannen werd? En wat betekent dit voor zijn kansen op een herbenoeming? Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: wat gaat Elon Musk met <em>Twitter</em> doen en keert Trump terug? Na een hoop geruzie over geld en nep-profielen is de deal nu dan toch rond: Elon Musk is de nieuwe eigenaar van Twitter. Dat heeft direct nogal wat consequenties: 'Hij heeft meteen de hele top van het bedrijf ontslagen en duidelijk is dat het platform op de schop gaat. Musk wil dat Twitter hét wereldwijde platform voor vrijheid van meningsuiting wordt', vertelt WNL-presentatrice Jill Bleiksloot. TrumpBetekent dit dan ook dat de voormalige (en wellicht toekomstige) Amerikaanse president Donald Trump weer terugkeert op Twitter, nadat hij eerder verbannen werd? En wat betekent dit voor zijn kansen op een herbenoeming? Bekijk de video van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Heftig: Oekraïens koffietentje opgeschrikt door raketaanvallen Rusland (video) Bekijk deze video »
TV :
Video: wat gaat Elon Musk met Twitter doen en keert Trump terug?

Actuele video's

Meer actuele video's