Rellen in Graz na verlies Feyenoord: hooligans vallen politie aan en vernielen wc's

Rellen in Graz na verlies Feyenoord: hooligans vallen politie aan en vernielen wc's

Er zijn nog steeds ’voetbalfans’ die op een bijzondere manier hun frustraties uiten. Donderdagavond verloor Feyenoord van Sturm Graz, tijdens en na de wedstrijd zijn rellen uitgebroken in de Merkur Arena in Graz in Oostenrijk. Op beelden is te zien dat hooligans een groot aantal toiletten hebben gesloopt. Ook zie je hoe ze de politie aanvallen. Er zouden zeven aanhoudingen zijn verricht.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Rellen in Graz na verlies <em>Feyenoord</em>: hooligans vallen politie aan en vernielen wc's Er zijn nog steeds ’voetbalfans’ die op een bijzondere manier hun frustraties uiten. Donderdagavond verloor Feyenoord van Sturm Graz, tijdens en na de wedstrijd zijn rellen uitgebroken in de Merkur Arena in Graz in Oostenrijk. Op beelden is te zien dat hooligans een groot aantal toiletten hebben gesloopt. Ook zie je hoe ze de politie aanvallen. Er zouden zeven aanhoudingen zijn verricht. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting Sturm Graz - Feyenoord (Europa League) Bekijk deze video » Sturm Graz - Feyenoord: 1-0 door Otar Kiteishvili Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV