Johan Derksen in Vandaag Inside over Wopke Hoekstra: 'Sprekende pop' (video)

Johan Derksen in Vandaag Inside over Wopke Hoekstra: 'Sprekende pop' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>Vandaag Inside</em> over Wopke Hoekstra: 'Sprekende pop' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 28 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen is geen fan van CDA-leider Wopke Hoekstra. Volgens Derksen is de huidige minister van Buitenlandse Zaken 'een sprekende pop'. Derksen denkt dus niet dat Hoekstra het CDA uit het slop kan trekken. En de volgende premier ziet Derksen hem al helemaal niet worden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen is geen fan van CDA-leider Wopke Hoekstra. Volgens Derksen is de huidige minister van Buitenlandse Zaken 'een sprekende pop'. Derksen denkt dus niet dat Hoekstra het CDA uit het slop kan trekken. En de volgende premier ziet Derksen hem al helemaal niet worden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV