Zien! Tips kinderslaapcoach tegen verstoring slaapritme door wintertijd (Hart van Nederland)

Zien! Tips kinderslaapcoach tegen verstoring slaapritme door wintertijd (Hart van Nederland)

Zaterdag 29 oktober 2022 om 11:06

Vannacht gaat de klok een uur terug en hebben we weer wintertijd. De wintertijd verstoort het slaapritme van kinderen. Dat ritme kan bij peuters zelfs weken van slag zijn. Het is het beste om te doen alsof er niets is veranderd adviseert Susanne Willekens, kinderslaapcoach.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Zien! Tips kinderslaapcoach tegen verstoring slaapritme door <em>wintertijd</em> (<em>Hart van Nederland</em>) Vannacht gaat de klok een uur terug en hebben we weer wintertijd. De wintertijd verstoort het slaapritme van kinderen. Dat ritme kan bij peuters zelfs weken van slag zijn. Het is het beste om te doen alsof er niets is veranderd adviseert Susanne Willekens, kinderslaapcoach. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Kijk: verwarde Peter Heerschop weet niet hoe wintertijd werkt (Radio Veronica) Bekijk deze video » Discussie in HLF8: Moet de zomer -en wintertijd worden afschaft? (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's