Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Boerderij van Dorst gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. We volgen het project in een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarbij Raven elke week hulp krijgt van twee bekende collega's. Alle fragmenten uit deze uitzending Raven van Dorst tegen Israel (Ruinerwold): ‘Je bent vaker op boerderij geweest’ Bekijk deze video » Boerderij van Dorst: alle kippen, ook Martien het haantje, zijn opgegeten door bunzing Bekijk deze video » Bijzondere gesprekkenTerwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen. Lil KleineJaimie Vaes is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de beladen relatie met haar ex-vriend Lil Kleine. Naast deze twee gasten loopt er ook iets anders over het terrein: een bunzing. Dit dier heeft alle kippen opgegeten. Jaimie, Israel en Raven gaan aan de slag met het maken van een veilig hok voor de nieuwe kippen die ze verwelkomen op de boerderij. Bekijk ook Boerderij van Dorst: Maxim Hartman open over verlies van zijn zoon Mick Bekijk deze video » Nynke de Jong in Khalid & Sophie: Raven van Dorst moet Televizier-Ster winnen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 30 oktober 2022 om 22:09

Na een zomer vol optredens trekt Raven van Dorst zich weer terug op het platteland om diens boerderij verder op te knappen en zelfvoorzienend te leven. We volgen het project in een nieuw seizoen van Boerderij van Dorst, waarbij Raven elke week hulp krijgt van twee bekende collega's.

Bijzondere gesprekken
Terwijl de gasten de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven hen het hemd van het lijf. En dat levert mooie, grappige en bijzondere gesprekken op. In de eerste aflevering zijn Israel van Dorsten en Jaimie Vaes te gast. In 2019 werd Israel in één klap wereldnieuws toen hij wegliep uit de boerderij in Ruinerwold waar hij jarenlang verborgen zat met zijn vader, broers en zussen.

Lil Kleine
Jaimie Vaes is de laatste tijd veel in het nieuws vanwege de beladen relatie met haar ex-vriend Lil Kleine. Naast deze twee gasten loopt er ook iets anders over het terrein: een bunzing. Dit dier heeft alle kippen opgegeten. Jaimie, Israel en Raven gaan aan de slag met het maken van een veilig hok voor de nieuwe kippen die ze verwelkomen op de boerderij.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Boerderij van Dorst

Actuele video's

Meer actuele video's