Zien: Jan Smit zingt zijn nieuwe single 'De Spiegel' live bij Renze op zondag

Zien: Jan Smit zingt zijn nieuwe single 'De Spiegel' live bij Renze op zondag

Maandag 31 oktober 2022 om 08:01

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Jan Smit</em> zingt zijn nieuwe single 'De Spiegel' live bij <em>Renze op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 30 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Jan Smit is terug! De Volendamse zanger maakt na een zware burn-out zijn muzikale comeback met het album Boven Jan. Zondagavond was hij te gast bij Renze Klamer om te vertellen over de donkere periode in zijn leven en zijn nieuwe muziek. Uiteraard bracht Smit ook zijn nieuwe single live ten gehore in de studio: 'De Spiegel'. Wordt dit net zo'n klassieker als de grote hits uit het verleden, zoals 'Ik zing dit lied voor jou alleen', 'Als de morgen is gekomen' en 'Cupido'? Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Jan Smit zingt zijn nieuwe single 'De Spiegel' live bij Renze op zondag

Jan Smit is terug! De Volendamse zanger maakt na een zware burn-out zijn muzikale comeback met het album Boven Jan. Zondagavond was hij te gast bij Renze Klamer om te vertellen over de donkere periode in zijn leven en zijn nieuwe muziek. Uiteraard bracht Smit ook zijn nieuwe single live ten gehore in de studio: 'De Spiegel'. Wordt dit net zo'n klassieker als de grote hits uit het verleden, zoals 'Ik zing dit lied voor jou alleen', 'Als de morgen is gekomen' en 'Cupido'?

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's