Grenzeloos verliefd: relatie van Sophie met Yuya in Japan gaat ‘supergoed’

Grenzeloos verliefd: relatie van Sophie met Yuya in Japan gaat ‘supergoed’

Donderdag 20 oktober 2022 om 16:04

Woensdag kon je in Grenzeloos verliefd zien hoe Sophie de liefde heeft gevonden in Japan. In een video vertelt Sophie dat ze nu in Nederland is voor haar studie, maar dat ze over een half jaar weer teruggaat naar haar Yuya in Japan. “Ik kijk daar heel erg naar uit. Een dag verwijderd van Yuya is toch al een dag te veel. Het gaat supergoed tussen ons.”

Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder.

Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: relatie van Sophie met Yuya in Japan gaat ‘supergoed’ Woensdag kon je in Grenzeloos verliefd zien hoe Sophie de liefde heeft gevonden in Japan. In een video vertelt Sophie dat ze nu in Nederland is voor haar studie, maar dat ze over een half jaar weer teruggaat naar haar Yuya in Japan. “Ik kijk daar heel erg naar uit. Een dag verwijderd van Yuya is toch al een dag te veel. Het gaat supergoed tussen ons.” Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder. Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Cultuurverschillen in Grenzeloos verliefd: "Buren maken veel herrie in Colombia" Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's