Grenzeloos verliefd: hoe gaat het nu met Tess en Turkse Güven?

Grenzeloos verliefd: hoe gaat het nu met Tess en Turkse Güven?

Donderdag 27 oktober 2022 om 13:15

In Grenzeloos verliefd kon je woensdag zien hoe gelukkig de Nederlandse Tess is met Güven, die in Turkije woont. Ze ontmoetten elkaar tijdens de coronacrisis in een online spel, maar in het echte leven bleken ze het ook heel goed met elkaar te kunnen vinden. Inmiddels zijn ze getrouwd, maar Tess is toch even terug in Nederland. Om een positieve reden overigens, om de laatste zaken af te handelen zodat ze terug kan naar Izmir. “We zijn heel blij en het gaat helemaal goed.”

Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder.

Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv.

<em>Grenzeloos verliefd</em>: hoe gaat het nu met Tess en Turkse Güven? In Grenzeloos verliefd kon je woensdag zien hoe gelukkig de Nederlandse Tess is met Güven, die in Turkije woont. Ze ontmoetten elkaar tijdens de coronacrisis in een online spel, maar in het echte leven bleken ze het ook heel goed met elkaar te kunnen vinden. Inmiddels zijn ze getrouwd, maar Tess is toch even terug in Nederland. Om een positieve reden overigens, om de laatste zaken af te handelen zodat ze terug kan naar Izmir. “We zijn heel blij en het gaat helemaal goed.” Bekijk de beelden van Grenzeloos verliefd hieronder. Grenzeloos verliefd is elke woensdag om 21.30 uur te zien op Net 5. Je kunt elke aflevering van Grenzeloos verliefd terugkijken bij Gids.tv. Grenzeloos verliefd: Kevin en Maud geven vanuit VS update over liefdesleven Bekijk deze video » Grenzeloos verliefd: relatie van Sophie met Yuya in Japan gaat ‘supergoed’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's