Wouter Koolmees in Op1 over plan NS kantoorpersoneel op te leiden tot assistent-conducteur

Wouter Koolmees in Op1 over plan NS kantoorpersoneel op te leiden tot assistent-conducteur

Dinsdag 1 november 2022 om 23:57

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Wouter Koolmees in <em>Op1</em> over plan <em>NS</em> kantoorpersoneel op te leiden tot assistent-conducteur Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De NS heeft besloten om de dienstregeling af te schalen. President-directeur Wouter Koolmees, te gast bij Op1 geeft aan dat er naar andere manieren moet worden gezocht om iets aan het personeelstekort te doen. De sociale veiligheid moet intact blijven. Zodoende moet bijvoorbeeld het kantoorpersoneel als assistent-conducteur kunnen worden ingezet. Koolmees vertelt: “Ik ga zelf ook de opleiding tot conducteur volgen.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Wouter Koolmees in Op1 over plan NS kantoorpersoneel op te leiden tot assistent-conducteur

De NS heeft besloten om de dienstregeling af te schalen. President-directeur Wouter Koolmees, te gast bij Op1 geeft aan dat er naar andere manieren moet worden gezocht om iets aan het personeelstekort te doen. De sociale veiligheid moet intact blijven. Zodoende moet bijvoorbeeld het kantoorpersoneel als assistent-conducteur kunnen worden ingezet. Koolmees vertelt: “Ik ga zelf ook de opleiding tot conducteur volgen.”

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's