Martin Visser snapt kritiek op nieuw pensioenstelsel, maar: 'Het gaat wel gebeuren'

Martin Visser snapt kritiek op nieuw pensioenstelsel, maar: 'Het gaat wel gebeuren'

Woensdag 2 november 2022 om 08:52

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Martin Visser</em> snapt kritiek op nieuw pensioenstelsel, maar: 'Het gaat wel gebeuren' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Zal er ooit een kabinetsplan komen waar géén kritiek op komt? Die kans lijkt klein. Nu is het nieuwe pensioenstelsel het mikpunt van critici. Kort gezegd: 1500 miljard euro is collectief opgespaard, maar dat wordt nu verdeeld over individuele potjes voor individuele burgers. Financieel journalist Martin Visser snapt de kritiek, want het wordt waarschijnlijk een ramp in de uitvoering. Ook is ruzie gegarandeerd bij zo'n opzet. Hij heeft echter slecht nieuws voor ons: "Het gaat wel gebeuren." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Martin Visser snapt kritiek op nieuw pensioenstelsel, maar: 'Het gaat wel gebeuren'

Zal er ooit een kabinetsplan komen waar géén kritiek op komt? Die kans lijkt klein. Nu is het nieuwe pensioenstelsel het mikpunt van critici. Kort gezegd: 1500 miljard euro is collectief opgespaard, maar dat wordt nu verdeeld over individuele potjes voor individuele burgers. Financieel journalist Martin Visser snapt de kritiek, want het wordt waarschijnlijk een ramp in de uitvoering. Ook is ruzie gegarandeerd bij zo'n opzet. Hij heeft echter slecht nieuws voor ons: "Het gaat wel gebeuren."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's