René van der Gijp ziet Jeroen van der Boom wel als presentator HLF8: 'Pianootje mee!'

René van der Gijp ziet Jeroen van der Boom wel als presentator HLF8: 'Pianootje mee!'

Woensdag 2 november 2022 om 08:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> ziet Jeroen van der Boom wel als presentator <em>HLF8</em>: 'Pianootje mee!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 1 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. De SBS-talkshow HLF8 blijft maar kwakkelen en het voortbestaan wordt inmiddels ernstig bedreigd. Jeroen van der Boom wordt al genoemd als de nieuwe host, maar dan wil René van der Gijp dat de zanger zijn 'pianootje' meeneemt om her en der eens een liedje te zingen. Sterker nog: misschien is het wel leuk om elke dag een Hoge Bomen-achtig programma te maken, met één gast en een paar mensen aan de bar. Volgens Van der Gijp hebben Nederlanders in de donkere maanden behoefte aan 'zoete tv'. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De SBS-talkshow HLF8 blijft maar kwakkelen en het voortbestaan wordt inmiddels ernstig bedreigd. Jeroen van der Boom wordt al genoemd als de nieuwe host, maar dan wil René van der Gijp dat de zanger zijn 'pianootje' meeneemt om her en der eens een liedje te zingen. Sterker nog: misschien is het wel leuk om elke dag een Hoge Bomen-achtig programma te maken, met één gast en een paar mensen aan de bar. Volgens Van der Gijp hebben Nederlanders in de donkere maanden behoefte aan 'zoete tv'.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's