Video: 11-jarig meisje uit Soest vermist, bij vader?

Video: 11-jarig meisje uit Soest vermist, bij vader?

Woensdag 2 november 2022 om 09:59

De politie in Soest is op zoek naar een 11-jarig meisje, dat sinds dinsdagmiddag vermist wordt. Hart van Nederland meldt dat ze mogelijk in het gezelschap van haar vader is maar de politie is nog steeds op zoek en dat geldt zeker ook voor haar moeder, die op sociale media een oproep doet.

UPDATE: inmiddels wordt gevreesd voor een ontvoering (zie tweets onder de video)

Hockeytraining
Het meisje sprak dinsdag rond 16:15 uur af met vriendinnen om naar haar hockeytraining te gaan maar vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor, zo meldt het AD. Beelden uit Soest en de tweet van de ongeruste moeder van het meisje zie je hieronder:

Video: 11-jarig meisje uit <em>Soest</em> vermist, bij vader? De politie in Soest is op zoek naar een 11-jarig meisje, dat sinds dinsdagmiddag vermist wordt. Hart van Nederland meldt dat ze mogelijk in het gezelschap van haar vader is maar de politie is nog steeds op zoek en dat geldt zeker ook voor haar moeder, die op sociale media een oproep doet. UPDATE: inmiddels wordt gevreesd voor een ontvoering (zie tweets onder de video) HockeytrainingHet meisje sprak dinsdag rond 16:15 uur af met vriendinnen om naar haar hockeytraining te gaan maar vanaf dat moment ontbreekt ieder spoor, zo meldt het AD. Beelden uit Soest en de tweet van de ongeruste moeder van het meisje zie je hieronder: Bekijk ook Shownieuws: 'Positieve Rob de Nijs hoopt met Kerst 80 kaarsjes uit te blazen' Bekijk deze video » Zwerfinator Dirk Groot strijdt tegen zwerfafval en ging op pad met Eva Jinek (video) Bekijk deze video »
Nieuws :



Actuele video's

Meer actuele video's