Naomi in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben een lekker wijf en praat tegen mezelf in spiegel’

Naomi in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben een lekker wijf en praat tegen mezelf in spiegel’

Woensdag 2 november 2022 om 10:40

Naomi vertelt Aschwin dat ze eigenlijk best wel blij met zichzelf is: 'Ik kan ook weleens in de spiegel zeggen.. wat spot ik toch een lekker wijf. Dat durf ik af en toe wel te zeggen. Ik praat tegen mezelf in de spiegel.' Over die laatste zin moet haar date duidelijk even nadenken...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Naomi in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Ik ben een lekker wijf en praat tegen mezelf in spiegel’ Naomi vertelt Aschwin dat ze eigenlijk best wel blij met zichzelf is: 'Ik kan ook weleens in de spiegel zeggen.. wat spot ik toch een lekker wijf. Dat durf ik af en toe wel te zeggen. Ik praat tegen mezelf in de spiegel.' Over die laatste zin moet haar date duidelijk even nadenken... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Clint, wil je met Jacky zoenen of niet!?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: zijn Adries lengte en gesnurk een 'deal breaker' voor Yvonne? Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Wil Aschwin een smiley op 'zijn reet' tatoeëren? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's