Lang Leve de Liefde: 'Clint, wil je met Jacky zoenen of niet!?'

Lang Leve de Liefde: 'Clint, wil je met Jacky zoenen of niet!?'

Dinsdag 1 november 2022 om 13:19

Jacky heeft enigszins prikkelende vragen voor haar date Clint maar die weet, ondanks dat ze heerlijk rustig en romantisch in de hottub zitten, vrijwel geen woord uit te brengen. Eerst vraagt ze hem of hij liever date met iemand met weinig date-ervaring dan met iemand die dat niet heeft en daarna: 'Hoe groot is de kans dat jij met jouw date zoent.'

'Wil je met mij zoenen?'
Na heel lang nadenken weet hij op die laatste vraag met moeite het antwoord 'fifty fifty' eruit te persen terwijl ze hem eigenlijk natuurlijk gewoon indirect vraagt of hij met haar zou willen zoenen.

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: '<em>Clint</em>, wil je met Jacky zoenen of niet!?' Jacky heeft enigszins prikkelende vragen voor haar date Clint maar die weet, ondanks dat ze heerlijk rustig en romantisch in de hottub zitten, vrijwel geen woord uit te brengen. Eerst vraagt ze hem of hij liever date met iemand met weinig date-ervaring dan met iemand die dat niet heeft en daarna: 'Hoe groot is de kans dat jij met jouw date zoent.' 'Wil je met mij zoenen?'Na heel lang nadenken weet hij op die laatste vraag met moeite het antwoord 'fifty fifty' eruit te persen terwijl ze hem eigenlijk natuurlijk gewoon indirect vraagt of hij met haar zou willen zoenen. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Kevin vindt Brigitte dom omdat ze geen koffie kan zetten Bekijk deze video » Yvonne in Lang Leve de Liefde: 'Dit is minpuntje van Arie' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's