Lang Leve de Liefde: Wil Aschwin een smiley op 'zijn reet' tatoeëren?

Lang Leve de Liefde: Wil Aschwin een smiley op 'zijn reet' tatoeëren?

Woensdag 2 november 2022 om 09:49

Aschwin vertelt zijn date Naomi dat hij best wel graag een tatoeage zou willen, zijn hele arm vol het liefst. Maar hij twijfelt nog een beetje over wat hij erop wil zetten: 'Het moet wel een beetje een betekenis hebben. Ik kan wel een smiley op mijn reet zetten maar ja, wie kijkt er nou op je reet?'

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Lang Leve de Liefde: Wil <em>Aschwin</em> een smiley op 'zijn reet' tatoeëren? Aschwin vertelt zijn date Naomi dat hij best wel graag een tatoeage zou willen, zijn hele arm vol het liefst. Maar hij twijfelt nog een beetje over wat hij erop wil zetten: 'Het moet wel een beetje een betekenis hebben. Ik kan wel een smiley op mijn reet zetten maar ja, wie kijkt er nou op je reet?' Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: 'Clint, wil je met Jacky zoenen of niet!?' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: zijn Adries lengte en gesnurk een 'deal breaker' voor Yvonne? Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's