Zien: Maxime Verhagen wilde dat Nederlandse bedrijven stadions in Qatar bouwden

Zien: Maxime Verhagen wilde dat Nederlandse bedrijven stadions in Qatar bouwden

Donderdag 3 november 2022 om 08:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Zien: <em>Maxime Verhagen</em> wilde dat Nederlandse bedrijven stadions in <em>Qatar</em> bouwden Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. CDA-coryfee en voormalig minister Maxime Verhagen besprak woensdag bij Op1 de ophef rond het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van de stadions zijn volgens de Engelse krant The Guardian zo'n 6500 werknemers om het leven gekomen. Verhagen had daar een makkelijke oplossing voor gehad, want als Nederlandse bedrijven aan de slag waren gegaan in het oliestaatje waren er volgens Verhagen veel minder doden gevallen. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Maxime Verhagen wilde dat Nederlandse bedrijven stadions in Qatar bouwden

CDA-coryfee en voormalig minister Maxime Verhagen besprak woensdag bij Op1 de ophef rond het WK voetbal in Qatar. Bij de bouw van de stadions zijn volgens de Engelse krant The Guardian zo'n 6500 werknemers om het leven gekomen. Verhagen had daar een makkelijke oplossing voor gehad, want als Nederlandse bedrijven aan de slag waren gegaan in het oliestaatje waren er volgens Verhagen veel minder doden gevallen.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's