Edsilia Rombley spreekt Glennis Grace niet meer: 'Vind het allemaal heel erg' (HLF8)

Edsilia Rombley spreekt Glennis Grace niet meer: 'Vind het allemaal heel erg' (HLF8)

Donderdag 3 november 2022 om 10:07

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Edsilia Rombley bekent bij HLF8 dat ze Glennis Grace niet meer spreekt. De twee waren vriendinnen en maakten deel uit van de Ladies Of Soul, maar de vriendschap is duidelijk bekoeld. Grace moest onlangs voor de rechter verschijnen vanwege het Jumbo-incident, Glennis wordt verdacht van mishandeling en bedreiging. Edsilia geeft nu een update over hun contact. "Nee ik heb haar niet gesproken, ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee."

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Edsilia Rombley spreekt <em>Glennis Grace</em> niet meer: 'Vind het allemaal heel erg' (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 2 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Edsilia Rombley bekent bij HLF8 dat ze Glennis Grace niet meer spreekt. De twee waren vriendinnen en maakten deel uit van de Ladies Of Soul, maar de vriendschap is duidelijk bekoeld. Grace moest onlangs voor de rechter verschijnen vanwege het Jumbo-incident, Glennis wordt verdacht van mishandeling en bedreiging. Edsilia geeft nu een update over hun contact. "Nee ik heb haar niet gesproken, ik vind het gewoon allemaal heel erg, maar nee." Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's