Saskia Belleman over Jumbo-beelden: "Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje"

Saskia Belleman over Jumbo-beelden: "Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje"

Woensdag 26 oktober 2022 om 15:18

UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar.

UPDATE: Glennis Grace zou dit hebben gezegd tegen een van de Jumbo-medewerkers: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet'

In de rechtbank in Amsterdam is woensdag de strafzaak begonnen tegen zangeres Glennis Grace. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt wat er tot nu toe is behandeld. Ze laat weten dat ze een agressieve Glennis op de Jumbo camerabeelden ziet. Glennis zou een harde duw en een knietje hebben gegeven aan het personeel.

Bekijk hieronder de video van De Telegraaf met Saskia Belleman over de strafzaak van Glennis Grace.

<em>Saskia Belleman</em> over Jumbo-beelden: &quot;Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje&quot; UPDATE: Er is tegen Glennis Grace op woensdag 26 oktober 200 uur taakstraf en een voorwaardelijke celstraf van een maand geëist voor het geweldsincident in een Amsterdamse supermarkt in februari dit jaar. UPDATE: Glennis Grace zou dit hebben gezegd tegen een van de Jumbo-medewerkers: 'Motherfucker, ik snij je keel door als je het de volgende keer weer doet' In de rechtbank in Amsterdam is woensdag de strafzaak begonnen tegen zangeres Glennis Grace. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman vertelt wat er tot nu toe is behandeld. Ze laat weten dat ze een agressieve Glennis op de Jumbo camerabeelden ziet. Glennis zou een harde duw en een knietje hebben gegeven aan het personeel. Bekijk hieronder de video van De Telegraaf met Saskia Belleman over de strafzaak van Glennis Grace. Bekijk ook ZIEN: Glennis Grace komt aan bij rechtbank voor Jumbo-zaak (video) Bekijk deze video » Glennis Grace in het nauw? 'Been gaat omhoog richting supermarktmedewerker' Bekijk deze video » Zijn beelden vechtpartij Glennis Grace in Jumbo ergens te zien? Bekijk deze video »
Nieuws :
Saskia Belleman over Jumbo-beelden: "Glennis Grace geeft agressief een duw en knietje"

Actuele video's

Meer actuele video's