Madeleine wil 24 uur aanvragen in Een Jaar Van Je Leven: ‘Mensen willen me bewust raken’

Madeleine wil 24 uur aanvragen in Een Jaar Van Je Leven: ‘Mensen willen me bewust raken’

Donderdag 3 november 2022 om 14:19

Madeleine heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze heeft naar eigen zeggen geen eerlijke kans gekregen om zich te bewijzen als manager. En Madeleine vertelt dat mensen bewust keihard gingen hoesten in de slaapkamer toen zij daar lag te slapen. Ze staat nu op het punt om haar 24 uur aan te vragen. “Ik vind het zo vervelend hier. En er zijn bepaalde mensen die mij gewoon bewust willen raken, weet je wel? En ik weet niet hoe ik daarmee om moet gaan.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Madeleine wil 24 uur aanvragen in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: ‘Mensen willen me bewust raken’ Madeleine heeft het zwaar in Een Jaar Van Je Leven. Ze heeft naar eigen zeggen geen eerlijke kans gekregen om zich te bewijzen als manager. En Madeleine vertelt dat mensen bewust keihard gingen hoesten in de slaapkamer toen zij daar lag te slapen. Ze staat nu op het punt om haar 24 uur aan te vragen. “Ik vind het zo vervelend hier. En er zijn bepaalde mensen die mij gewoon bewust willen raken, weet je wel? En ik weet niet hoe ik daarmee om moet gaan.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. 'Hou je tong maar bij je' zegt Erik tegen Moraima in Jaar Van Je Leven Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey krijgt klappen van Imadiddin bij bokswedstrijd Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's