'Hou je tong maar bij je' zegt Erik tegen Moraima in Jaar Van Je Leven

'Hou je tong maar bij je' zegt Erik tegen Moraima in Jaar Van Je Leven

Woensdag 2 november 2022 om 16:32

Pittige gesprekken tussen Moraima en Erik over intimiteit. Als Erik haar vraagt wat een échte afknapper is in een relatie, antwoordt zij: als een man niet goed kan zoenen. "Ik moet er niet aan denken dat een vrouw haar tong bij mij in mijn mond steekt. Deze tong is voor in mijn mond, niet voor in jouw mond, hoe die maar bij je,"aldus Erik.

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

'Hou je tong maar bij je' zegt Erik tegen Moraima in <em>Jaar Van Je Leven</em> Pittige gesprekken tussen Moraima en Erik over intimiteit. Als Erik haar vraagt wat een échte afknapper is in een relatie, antwoordt zij: als een man niet goed kan zoenen. "Ik moet er niet aan denken dat een vrouw haar tong bij mij in mijn mond steekt. Deze tong is voor in mijn mond, niet voor in jouw mond, hoe die maar bij je,"aldus Erik. Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Een Jaar Van Je Leven: Zoë krijgt gele kaart omdat ze Martin bij z'n keel greep Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: enorm smerig voedselgevecht met pompoenen Bekijk deze video » Verliefde Mexx raakt niet uitgepraat over Martin: "Ik vind hem zo aantrekkelijk ineens" (EJVJL) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's