Zien: Vader 11-jarige Melisa opgepakt in Bulgarije bij internationale zoekactie

Zien: Vader 11-jarige Melisa opgepakt in Bulgarije bij internationale zoekactie

Donderdag 3 november 2022 om 20:10

De 11-jarige Melisa uit Soest, die sinds dinsdag werd gezocht, is gevonden. Het meisje uit Soest is in Bulgarije aangetroffen samen met haar vader. Laatstgenoemde is daarbij aangehouden, meldt de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Vader <em>11-jarige Melisa</em> opgepakt in <em>Bulgarije</em> bij internationale zoekactie De 11-jarige Melisa uit Soest, die sinds dinsdag werd gezocht, is gevonden. Het meisje uit Soest is in Bulgarije aangetroffen samen met haar vader. Laatstgenoemde is daarbij aangehouden, meldt de politie. Tekst gaat verder onder de video. Internationale zoektochtSinds de vermissing van Melisa en haar vader werd er door de politie een internationale zoektocht op touw gezet. Vermoed werd dat de vader richting Turkije was gevlucht met het pas 11-jarige meisje. Melisa is ondergebracht bij Bulgaarse hulpverleningsinstanties en alles wordt in het werk gesteld om haar zo spoedig mogelijk terug naar Nederland te brengen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Grootschalige zoekactie: politie vreest voor het leven van 11-jarige Jayden (video) Bekijk deze video » Video: zoektocht naar vermiste Ercan Özturk gaat verder in bosgebied bij Schalkhaar Bekijk deze video »
Nieuws :

Internationale zoektocht
Sinds de vermissing van Melisa en haar vader werd er door de politie een internationale zoektocht op touw gezet. Vermoed werd dat de vader richting Turkije was gevlucht met het pas 11-jarige meisje. Melisa is ondergebracht bij Bulgaarse hulpverleningsinstanties en alles wordt in het werk gesteld om haar zo spoedig mogelijk terug naar Nederland te brengen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's