Grootschalige zoekactie: politie vreest voor het leven van 11-jarige Jayden (video)

Grootschalige zoekactie: politie vreest voor het leven van 11-jarige Jayden (video)

Zaterdag 22 oktober 2022 om 22:09

De politie is zaterdagavond met verschillende wagens aan het zoeken naar de vermiste Jayden. De 11-jarige jongen vertrok vrijdag om 15.00 uur van school in Den Haag en is sindsdien niet meer gezien.

Tekst gaat verder onder de video.

Grootschalige zoekactie: politie vreest voor het leven van <em>11-jarige Jayden</em> (video) De politie is zaterdagavond met verschillende wagens aan het zoeken naar de vermiste Jayden. De 11-jarige jongen vertrok vrijdag om 15.00 uur van school in Den Haag en is sindsdien niet meer gezien. Tekst gaat verder onder de video. Vermiste JaydenVanwege de vermissing is een Amber Alert uitgevaardigd. "We maken ons ernstig zorgen om het leven van het kind", vertelt een woordvoerder van de politie. "Het is echt nog een kind." Het jongetje woont bij zijn moeder, maar daar kwam hij niet thuis. Daarop is zaterdag om 12.00 uur melding gedaan van de vermissing. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Politie: Kia Picanto gevonden, Hebe en Sanne vermoedelijk overleden (video) Bekijk deze video » Zien: Amber alert voor vermiste Jayden (11), voor het laatst gezien in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :

Vermiste Jayden
Vanwege de vermissing is een Amber Alert uitgevaardigd. "We maken ons ernstig zorgen om het leven van het kind", vertelt een woordvoerder van de politie. "Het is echt nog een kind." Het jongetje woont bij zijn moeder, maar daar kwam hij niet thuis. Daarop is zaterdag om 12.00 uur melding gedaan van de vermissing.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's