Video: 78-jarige vrouw overleden na heftige ruzie in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Video: 78-jarige vrouw overleden na heftige ruzie in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Donderdag 3 november 2022 om 20:50

Een ongekend heftige nacht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Twee bejaarde vrouwen krijgen ruzie waarbij een 78-jarige vrouw op de grond valt en komt te overlijden. De andere vrouw van 81 is aangehouden. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de gebeurtenissen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>78-jarige vrouw</em> overleden na heftige ruzie in <em>Jeroen Bosch Ziekenhuis</em> Een ongekend heftige nacht in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Twee bejaarde vrouwen krijgen ruzie waarbij een 78-jarige vrouw op de grond valt en komt te overlijden. De andere vrouw van 81 is aangehouden. Clarice Stenger vertelt in RTL Boulevard over de gebeurtenissen. Tekst gaat verder onder de video. Ruzie in ziekenhuisHet incident gebeurde gisteravond laat toen de 81-jarige de kamer betrad van de 78-jarige patiënte uit Vught, die in haar bed lag. Tussen beide vrouwen ontstond ruzie waarbij de 78-jarige op de grond terechtkwam, vertelt Clarice Stenger. De vrouwen lagen waarschijnlijk niet op dezelfde kamer. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: 78-jarige vrouw overleden na heftige ruzie in Jeroen Bosch Ziekenhuis

Ruzie in ziekenhuis
Het incident gebeurde gisteravond laat toen de 81-jarige de kamer betrad van de 78-jarige patiënte uit Vught, die in haar bed lag. Tussen beide vrouwen ontstond ruzie waarbij de 78-jarige op de grond terechtkwam, vertelt Clarice Stenger. De vrouwen lagen waarschijnlijk niet op dezelfde kamer.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's