Op1 gemist? Saskia Belleman over de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries

Op1 gemist? Saskia Belleman over de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries

Donderdag 3 november 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Saskia Belleman</em> over de strafzaak over de moord op <em>Peter R. de Vries</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. De strafzaak over de moord op Peter R. de Vries moet opnieuw worden behandeld. Omdat een van de rechters is geëmigreerd, is de rechtbankcombinatie veranderd en dat is niet zomaar toegestaan. Saskia Belleman vertelt in Op1 over het herzien van de zaak: "Het is voor de nabestaanden niet echt een verrassing geweest. Ze zagen het wel aankomen." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Saskia Belleman over de strafzaak over de moord op Peter R. de Vries

De strafzaak over de moord op Peter R. de Vries moet opnieuw worden behandeld. Omdat een van de rechters is geëmigreerd, is de rechtbankcombinatie veranderd en dat is niet zomaar toegestaan. Saskia Belleman vertelt in Op1 over het herzien van de zaak: "Het is voor de nabestaanden niet echt een verrassing geweest. Ze zagen het wel aankomen."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's