Zien: mannen Vandaag Inside nemen hilarische promo voor De Oranjewinter op

Zien: mannen Vandaag Inside nemen hilarische promo voor De Oranjewinter op

Vrijdag 4 november 2022 om 08:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: mannen <em>Vandaag Inside</em> nemen hilarische promo voor <em>De Oranjewinter</em> op Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 3 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Het lijkt een terugkerend fenomeen te worden. Als de mannen van Vandaag Inside een promo moeten opnemen voor een bijzondere uitzending of een nieuw programma, gaat dat altijd gepaard met spraakverwarringen, verkeerde informatie en hilariteit. Dat gebeurde ook met de promo voor De Oranjewinter, het praatprogramma dat vanaf zondag 20 november het hele WK te zien is... Want hoe laat begint die talkshow eigenlijk? Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Het lijkt een terugkerend fenomeen te worden. Als de mannen van Vandaag Inside een promo moeten opnemen voor een bijzondere uitzending of een nieuw programma, gaat dat altijd gepaard met spraakverwarringen, verkeerde informatie en hilariteit. Dat gebeurde ook met de promo voor De Oranjewinter, het praatprogramma dat vanaf zondag 20 november het hele WK te zien is... Want hoe laat begint die talkshow eigenlijk?

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's