Auto rijdt door muur parkeergarage en landt op schoolplein in Kerkrade (video)

Auto rijdt door muur parkeergarage en landt op schoolplein in Kerkrade (video)

Vrijdag 4 november 2022 om 16:40

In Kerkrade is een automobilist dwars door een muur van een parkeergarage gereden. Vervolgens viel de wagen drie meter naar beneden en landde het ondersteboven op een schoolplein. Alleen de bestuurder is hierbij gewond geraakt, op dat moment waren er geen kinderen op het schoolplein. Het is nog niet bekend hoe de automobilist eraan toe is en hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Auto rijdt door muur parkeergarage en landt op <em>schoolplein</em> in Kerkrade (video) In Kerkrade is een automobilist dwars door een muur van een parkeergarage gereden. Vervolgens viel de wagen drie meter naar beneden en landde het ondersteboven op een schoolplein. Alleen de bestuurder is hierbij gewond geraakt, op dat moment waren er geen kinderen op het schoolplein. Het is nog niet bekend hoe de automobilist eraan toe is en hoe dit heeft kunnen gebeuren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Drama in Schagerbrug: vrachtwagen en auto botsen frontaal op elkaar (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Opnieuw dodelijk ongeluk op 'dodenweg' N50 Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's