Drama in Schagerbrug: vrachtwagen en auto botsen frontaal op elkaar (video)

Drama in Schagerbrug: vrachtwagen en auto botsen frontaal op elkaar (video)

Donderdag 3 november 2022 om 22:01

Drama in <em>Schagerbrug</em>: vrachtwagen en auto <em>botsen</em> frontaal op elkaar (video) Op de N248 in Schagerbrug zijn donderdagmiddag een auto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk verzorgde een grote ravage op de weg en de schade aan de voertuigen is enorm. De auto en de vrachtwagen raakten allebei van de weg af. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: Man rijdt per ongeluk over eigen broer heen in boomgaard Rilland Bekijk deze video » Kijk: vader grijpt zoon aan capuchon en voorkomt dodelijke ongeval Bekijk deze video »
Nieuws :
Drama in Schagerbrug: vrachtwagen en auto botsen frontaal op elkaar (video)

Op de N248 in Schagerbrug zijn donderdagmiddag een auto en een vrachtwagen frontaal op elkaar gebotst. De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk verzorgde een grote ravage op de weg en de schade aan de voertuigen is enorm. De auto en de vrachtwagen raakten allebei van de weg af.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's