Hart van Nederland gemist? Opnieuw dodelijk ongeluk op 'dodenweg' N50

Hart van Nederland gemist? Opnieuw dodelijk ongeluk op 'dodenweg' N50

Donderdag 3 november 2022 om 23:15

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Opnieuw dodelijk ongeluk op <em>'dodenweg' N50</em> De N50 bij Kampen eiste woensdagavond het tiende, elfde en twaalfde dodelijke slachtoffer in acht jaar. Al jaren wordt er door de Tweede Kamer en burgemeesters van de stad gesmeekt om een oplossing, die er maar niet komt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Aanvaring bij Terschelling: hulpdiensten zoeken nog kind van 12 jaar Bekijk deze video » Drama in Schagerbrug: vrachtwagen en auto botsen frontaal op elkaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De N50 bij Kampen eiste woensdagavond het tiende, elfde en twaalfde dodelijke slachtoffer in acht jaar. Al jaren wordt er door de Tweede Kamer en burgemeesters van de stad gesmeekt om een oplossing, die er maar niet komt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven voor meer tips. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's