Vandaag Inside gemist? Ajax heeft uitnodiging voor Super League ontvangen

Vandaag Inside gemist? Ajax heeft uitnodiging voor Super League ontvangen

Zaterdag 5 november 2022 om 11:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? <em>Ajax</em> heeft uitnodiging voor <em>Super League</em> ontvangen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 4 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ajax heeft een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Super League, meldt Chris Woerts vrijdagavond in Vandaag Inside. De competitie wordt nieuw leven ingeblazen en volgens de sportmarketeer kan er begin 2023 een klap op de plannen gegeven worden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ajax heeft een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan de Super League, meldt Chris Woerts vrijdagavond in Vandaag Inside. De competitie wordt nieuw leven ingeblazen en volgens de sportmarketeer kan er begin 2023 een klap op de plannen gegeven worden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's