Miljuschka Witzenhausen over deelname Masked Singer: "Beetje sneaky"

Miljuschka Witzenhausen over deelname Masked Singer: "Beetje sneaky"

Zondag 6 november 2022 om 13:35

De heks is op de bezem naar huis gevlogen: Miljuschka Witzenhausen is de eerste afvaller van het 2022-seizoen The Masked Singer. Ze reageert op haar deelname en de geheimhouding daarvan bij RTL Boulevard.

<em>Miljuschka Witzenhausen</em> over deelname <em>Masked Singer</em>: &quot;Beetje sneaky&quot; De heks is op de bezem naar huis gevlogen: Miljuschka Witzenhausen is de eerste afvaller van het 2022-seizoen The Masked Singer. Ze reageert op haar deelname en de geheimhouding daarvan bij RTL Boulevard. MesHet geheimhouden voor de kinderen was nog het lastigste voor de tv-kok: "Het is allemaal een beetje sneaky. Ik zei dan tegen de kids: "Ik ga sporten". Ik had het graag wat langer mee willen maken, maar het mes snijdt aan twee kanten." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Vandaag Inside: blozende Hélène Hendriks ontkent deelname The Masked Singer (video) Bekijk deze video » SPOILER: bekijk hier de eerste onthulling van The Masked Singer 2022 (video) Bekijk deze video » Mijuschka Witzenhausen in Jinek over deelname The Masked Singer (video) Bekijk deze video »
TV :
Miljuschka Witzenhausen over deelname Masked Singer: "Beetje sneaky"

Mes
Het geheimhouden voor de kinderen was nog het lastigste voor de tv-kok: "Het is allemaal een beetje sneaky. Ik zei dan tegen de kids: "Ik ga sporten". Ik had het graag wat langer mee willen maken, maar het mes snijdt aan twee kanten."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's