Zien: Lakshmi en Metropole Orkest spelen 'No Time to Die' live bij Renze op zondag

Zien: Lakshmi en Metropole Orkest spelen 'No Time to Die' live bij Renze op zondag

Monday 7 November 2022 om 08:30

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Lakshmi</em> en Metropole Orkest spelen 'No Time to Die' live bij <em>Renze op zondag</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zondag van zondag 6 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Lakshmi was zondag te gast bij Renze op zondag om, samen met Dominic Seldis en het Metropole Orkest, een eerbetoon te brengen aan de magie van filmmuziek. Daarbij gaat het niet alleen om instrumentale scores, maar ook om liedjes die speciaal voor films zijn geschreven. Bekendste voorbeeld zijn natuurlijk de talloze Bond-songs die we door de jaren heen hebben gehoord. Lakshmi en het Metropole Orkest brengen de recentste Bond-hit, 'No Time to Die' van Billie Eilish, live ten gehore. Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Lakshmi en Metropole Orkest spelen 'No Time to Die' live bij Renze op zondag

Lakshmi was zondag te gast bij Renze op zondag om, samen met Dominic Seldis en het Metropole Orkest, een eerbetoon te brengen aan de magie van filmmuziek. Daarbij gaat het niet alleen om instrumentale scores, maar ook om liedjes die speciaal voor films zijn geschreven. Bekendste voorbeeld zijn natuurlijk de talloze Bond-songs die we door de jaren heen hebben gehoord. Lakshmi en het Metropole Orkest brengen de recentste Bond-hit, 'No Time to Die' van Billie Eilish, live ten gehore.

Bekijk het fragment uit Renze op zondag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's