Jaïr Ferwerda zaagt Mark Rutte wél door: 'Zit u er nog over 24 uur?'

Jaïr Ferwerda zaagt Mark Rutte wél door: 'Zit u er nog over 24 uur?'

Woensdag 9 november 2022 om 10:44

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jaïr Ferwerda zaagt <em>Mark Rutte</em> wél door: 'Zit u er nog over 24 uur?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. De VVD verliest steeds meer van zijn geloofwaardigheid, want dinsdag besloot de fractie tóch in te stemmen met de nieuwe asielwet omdat de grote boze Mark Rutte zich er mee ging bemoeien. Na afloop beweerde fractievoorzitter Sophie Hermans dat Rutte 'stevig doorgezaagd' is, maar het is nog maar de vraag hoeveel hiervan waar is. Jaïr Ferwerda besloot Rutte wél door te zagen met de vraag of hij over 24 uur nog wel minister-president van Nederland is. Zoals gebruikelijk maakt de premier zich er vanaf met een grapje: "Het is wel een mooi kantoortje!" Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jaïr Ferwerda zaagt Mark Rutte wél door: 'Zit u er nog over 24 uur?'

De VVD verliest steeds meer van zijn geloofwaardigheid, want dinsdag besloot de fractie tóch in te stemmen met de nieuwe asielwet omdat de grote boze Mark Rutte zich er mee ging bemoeien. Na afloop beweerde fractievoorzitter Sophie Hermans dat Rutte 'stevig doorgezaagd' is, maar het is nog maar de vraag hoeveel hiervan waar is. Jaïr Ferwerda besloot Rutte wél door te zagen met de vraag of hij over 24 uur nog wel minister-president van Nederland is. Zoals gebruikelijk maakt de premier zich er vanaf met een grapje: "Het is wel een mooi kantoortje!"

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's