Henk in Lang Leve de Liefde is helemaal gek van ezels en van zichzelf?

Henk in Lang Leve de Liefde is helemaal gek van ezels en van zichzelf?

Woensdag 9 november 2022 om 22:03

Henk, deelnemer aan Lang Leve de Liefde wil graag de stiltes opvullen. Hij vertelt honderduit over zichzelf, dat hij gek is op ezels maar bang was voor paarden. Over mislukte dates, tandartsbezoeken enzovoort. Hij legt zijn hele 'hebben en houwen' op tafel maar komt Remedios ook nog aan bod?

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

Henk in <em>Lang Leve de Liefde</em> is helemaal gek van ezels en van zichzelf? Henk, deelnemer aan Lang Leve de Liefde wil graag de stiltes opvullen. Hij vertelt honderduit over zichzelf, dat hij gek is op ezels maar bang was voor paarden. Over mislukte dates, tandartsbezoeken enzovoort. Hij legt zijn hele 'hebben en houwen' op tafel maar komt Remedios ook nog aan bod? Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Marcel in Lang Leve de Liefde: 'Ik trouw omdat de vrouw daar blij van wordt' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Marcel en Dirkje vinden elkaar een fijne meid! Bekijk deze video » Henk in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben altijd drijfnat bij de tandarts' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's