Tijs van den Brink in Khalid & Sophie over abortus in Amerika

Tijs van den Brink in Khalid & Sophie over abortus in Amerika

Woensdag 9 november 2022 om 19:54

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Tijs van den Brink in <em>Khalid &amp; Sophie</em> over abortus in <em>Amerika</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van woensdag 9 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Tijs van den Brink maakte een programma met portretten van Trumps achterban. Nu is gebleken dat een staat als Kentucky voor abortus is, hoe reageert hij daarop? "Het is niet een thema wat in die hele partij breed gedragen wordt, wel door Trump omarmd is. Daarmee heeft hij de christenen aan zich gebonden." Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Tijs van den Brink in Khalid & Sophie over abortus in Amerika

Tijs van den Brink maakte een programma met portretten van Trumps achterban. Nu is gebleken dat een staat als Kentucky voor abortus is, hoe reageert hij daarop? "Het is niet een thema wat in die hele partij breed gedragen wordt, wel door Trump omarmd is. Daarmee heeft hij de christenen aan zich gebonden."

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's