Sofie van den Enk doet uitgebreid verslag van de midterms in Amerika (HLF8)

Sofie van den Enk doet uitgebreid verslag van de midterms in Amerika (HLF8)

Woensdag 9 november 2022 om 20:47

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Vandaag worden de uitslagen van de Amerikaanse midterms bekend gemaakt. In HLF8 zien we Donald Trump weer hoog van de toren blazen tegen de pers, over zichzelf. Sofie van den Enk, die getrouwd is met een Amerikaan, heeft een kopie van zijn stemformulier mee genomen. Zij doet uitgebreid verslag van de midterms en wat de uitslagen betekenen.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

<em>Sofie van den Enk</em> doet uitgebreid verslag van de <em>midterms</em> in Amerika (<em>HLF8</em>) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 8 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Vandaag worden de uitslagen van de Amerikaanse midterms bekend gemaakt. In HLF8 zien we Donald Trump weer hoog van de toren blazen tegen de pers, over zichzelf. Sofie van den Enk, die getrouwd is met een Amerikaan, heeft een kopie van zijn stemformulier mee genomen. Zij doet uitgebreid verslag van de midterms en wat de uitslagen betekenen. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's