Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Restaurant Misverstand gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is alweer de voorlaatste aflevering van dit derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit programma staan chefkok Ron Blaauw en presentator Johnny de Mol mensen bij die op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie hebben gekregen. Alle fragmenten uit deze uitzending Restaurant Misverstand: Marian wil niets weten van dagbesteding met lotgenoten Bekijk deze video » TeambuildingOm de medewerkers te bedanken voor het harde werken organiseren Ron en Johnny een teambuilding-dag in de natuur. Ook laat hoofd bediening Gerda zien dat bewegen erg belangrijk is, juist met de diagnose dementie. Ze slaat samen met Johnny een balletje op de tennisbaan. Als de medewerkers weer helemaal zijn opgeladen ontvangen ze voor de laatste keer betalende klanten in het restaurant. Over het programmaAcht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie. Bekijk ook Restaurant Misverstand: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Bastiaan Ragas zorgt voor tranen met Mag ik dan bij jou Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is alweer de voorlaatste aflevering van dit derde seizoen van Restaurant Misverstand te zien op SBS6. In dit programma staan chefkok Ron Blaauw en presentator Johnny de Mol mensen bij die op relatief jonge leeftijd de diagnose dementie hebben gekregen.

Teambuilding
Om de medewerkers te bedanken voor het harde werken organiseren Ron en Johnny een teambuilding-dag in de natuur. Ook laat hoofd bediening Gerda zien dat bewegen erg belangrijk is, juist met de diagnose dementie. Ze slaat samen met Johnny een balletje op de tennisbaan. Als de medewerkers weer helemaal zijn opgeladen ontvangen ze voor de laatste keer betalende klanten in het restaurant.

Over het programma
Acht relatief jonge mensen met dementie verzamelen in een kookstudio in Amsterdam voor een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang Restaurant Misverstand te runnen. De keukenbrigade en de bediening bestaan uit vijftigers en zestigers met verschillende vormen van dementie.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Restaurant Misverstand

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV