Wilfred Genee wil Arie Haan als nieuwe trainer Ajax: 'Kunnen ze Bassey en Arie Haan zingen'

Wilfred Genee wil Arie Haan als nieuwe trainer Ajax: 'Kunnen ze Bassey en Arie Haan zingen'

Vrijdag 11 november 2022 om 08:12

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> wil Arie Haan als nieuwe trainer <em>Ajax</em>: 'Kunnen ze Bassey en Arie Haan zingen' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ajax-trainer Alfred Schreuder staat onder zware druk vanwege de teleurstellende resultaten van zijn ploeg. Online wordt er inmiddels geschreeuwd om een nieuwe coach, en de naam Arie Haan doet de ronde. Dat lijkt Wilfred Genee ook wel wat. Haan is niet per se de allerbeste trainer aller tijden, maar dan kunnen de supporters tenminste een leuk liedje zingen op de tribunes: 'Bassey en Arie Haan', uiteraard op de melodie van Bassie en Adriaan... Genee barst zelf in lachen uit, maar Johan Derksen vindt het niet echt om te lachen. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Ajax-trainer Alfred Schreuder staat onder zware druk vanwege de teleurstellende resultaten van zijn ploeg. Online wordt er inmiddels geschreeuwd om een nieuwe coach, en de naam Arie Haan doet de ronde. Dat lijkt Wilfred Genee ook wel wat. Haan is niet per se de allerbeste trainer aller tijden, maar dan kunnen de supporters tenminste een leuk liedje zingen op de tribunes: 'Bassey en Arie Haan', uiteraard op de melodie van Bassie en Adriaan... Genee barst zelf in lachen uit, maar Johan Derksen vindt het niet echt om te lachen.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's