Caroline van der Plas in Op1: 'Partijen worden ongemakkelijk van platteland'

Caroline van der Plas in Op1: 'Partijen worden ongemakkelijk van platteland'

Vrijdag 11 november 2022 om 09:10

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Caroline van der Plas</em> in Op1: 'Partijen worden ongemakkelijk van platteland' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. De komst van Caroline van der Plas naar Den Haag was broodnodig, want de laatste jaren wordt het platteland van Nederland weer iets serieuzer genomen door de politiek. Volgens haar worden partijen ongemakkelijk van het platteland, waarmee ze doelt op het feit dat politieke partijen niet zo goed weten wat ze aanmoeten met het platteland. Sven Kockelmann gaat er keihard in; volgens hem maakt 'Holland' (de provincies Noord- en Zuid-Holland) al sinds de zeventiend eeuw de dienst uit, want daar wordt het meeste geld verdiend. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Caroline van der Plas in Op1: 'Partijen worden ongemakkelijk van platteland'

De komst van Caroline van der Plas naar Den Haag was broodnodig, want de laatste jaren wordt het platteland van Nederland weer iets serieuzer genomen door de politiek. Volgens haar worden partijen ongemakkelijk van het platteland, waarmee ze doelt op het feit dat politieke partijen niet zo goed weten wat ze aanmoeten met het platteland. Sven Kockelmann gaat er keihard in; volgens hem maakt 'Holland' (de provincies Noord- en Zuid-Holland) al sinds de zeventiend eeuw de dienst uit, want daar wordt het meeste geld verdiend.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's