Kees Jansma over zijn band met Mart Smeets: 'Wij waren geen vrienden'

Kees Jansma over zijn band met Mart Smeets: 'Wij waren geen vrienden'

Vrijdag 11 november 2022 om 09:47

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kees Jansma</em> over zijn band met <em>Mart Smeets</em>: 'Wij waren geen vrienden' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 10 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Kees Jansma en Mart Smeets hebben samen een boek geschreven over hun leven in de sportjournalistiek. De afgelopen vijftig jaar hebben Jansma en Smeets de Nederlande sportjournalistiek gedomineerd met hun verslagen, maar vreemd genoeg hadden ze nooit een innige band met elkaar. "Wij waren geen vrienden," zoals Jansma het onomwonden stelt. Toch blijken de heren veel parallellen te hebben. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Kees Jansma over zijn band met Mart Smeets: 'Wij waren geen vrienden'

Kees Jansma en Mart Smeets hebben samen een boek geschreven over hun leven in de sportjournalistiek. De afgelopen vijftig jaar hebben Jansma en Smeets de Nederlande sportjournalistiek gedomineerd met hun verslagen, maar vreemd genoeg hadden ze nooit een innige band met elkaar. "Wij waren geen vrienden," zoals Jansma het onomwonden stelt. Toch blijken de heren veel parallellen te hebben.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's