Zien: Vader Abraham, Pierre Kartner (87) stond aan wieg van vele carrières

Zien: Vader Abraham, Pierre Kartner (87) stond aan wieg van vele carrières

Vrijdag 11 november 2022 om 20:24

Pierre Kartner, wellicht bij het grote publiek beter bekend als Vader Abraham, is op 87-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn familie bekendgemaakt, het is niet bekend waaraan Kartner is overleden. Kartner was zanger, schrijver en producent.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Vader Abraham, <em>Pierre Kartner</em> (87) stond aan wieg van vele carrières Pierre Kartner, wellicht bij het grote publiek beter bekend als Vader Abraham, is op 87-jarige leeftijd overleden. Dit heeft zijn familie bekendgemaakt, het is niet bekend waaraan Kartner is overleden. Kartner was zanger, schrijver en producent. Tekst gaat verder onder de video. Vele carrièresAl decennialang is hij bekend bij jong en oud, mede door zijn megahits als 'Daar in het Kleine Café aan de Haven' en natuurlijk 'Het Smurfenlied'. Maar daarnaast was hij de ontdekker van veel, heel veel, Hollandse artiesten. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Vader Abraham, Pierre Kartner (87) stond aan wieg van vele carrières

Vele carrières
Al decennialang is hij bekend bij jong en oud, mede door zijn megahits als 'Daar in het Kleine Café aan de Haven' en natuurlijk 'Het Smurfenlied'. Maar daarnaast was hij de ontdekker van veel, heel veel, Hollandse artiesten.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's