Diederik Gommers in Op1 over druk zorgsysteem: 'We moeten keuzes maken' (video)

Diederik Gommers in Op1 over druk zorgsysteem: 'We moeten keuzes maken' (video)

Zaterdag 12 november 2022 om 08:33

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

Diederik Gommers in <em>Op1</em> over druk zorgsysteem: 'We moeten keuzes maken' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De grenzen van ons zorgsysteem zijn bereikt, waarschuwt zorgverzekeraar CZ. Komen we straks in een scenario dat er keuzes gemaakt moeten worden tussen wie wel en wie geen zorg krijgt? Diederik Gommers reageert in Op1: 'We moeten met elkaar gaan kijken wat passende zorg is. Welke zorg is effectief en heeft zin? En welke zorg gaan we niet meer doen? Die keuzes zijn heel belangrijk.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Diederik Gommers in Op1 over druk zorgsysteem: 'We moeten keuzes maken' (video)

De grenzen van ons zorgsysteem zijn bereikt, waarschuwt zorgverzekeraar CZ. Komen we straks in een scenario dat er keuzes gemaakt moeten worden tussen wie wel en wie geen zorg krijgt? Diederik Gommers reageert in Op1: 'We moeten met elkaar gaan kijken wat passende zorg is. Welke zorg is effectief en heeft zin? En welke zorg gaan we niet meer doen? Die keuzes zijn heel belangrijk.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's