Op1 gemist? Victoria Koblenko over film Manifesto: 'Kinderen wagen hun leven'

Op1 gemist? Victoria Koblenko over film Manifesto: 'Kinderen wagen hun leven'

Zaterdag 12 november 2022 om 08:37

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Victoria Koblenko over film <em>Manifesto</em>: 'Kinderen wagen hun leven' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 11 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. De film Manifesto, die draait op het IDFA, biedt een unieke inkijk in het dagelijks leven van Russische tieners. De film is opgebouwd uit video’s die de tieners zelf op sociale media plaatsten. Victoria Koblenko zag de documentaire en vertelde er vrijdag over in Op1. 'Wat ik knap vind aan deze kinderen is dat ze hun leven wagen om te blijven filmen.' Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Victoria Koblenko over film Manifesto: 'Kinderen wagen hun leven'

De film Manifesto, die draait op het IDFA, biedt een unieke inkijk in het dagelijks leven van Russische tieners. De film is opgebouwd uit video’s die de tieners zelf op sociale media plaatsten. Victoria Koblenko zag de documentaire en vertelde er vrijdag over in Op1. 'Wat ik knap vind aan deze kinderen is dat ze hun leven wagen om te blijven filmen.'

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's