Toine van Peperstraten over deelname The Masked Singer: "Beetje ziek van"

Toine van Peperstraten over deelname The Masked Singer: "Beetje ziek van"

Zaterdag 12 november 2022 om 21:22

Het was eigenlijk best wel een droom voor Toine van Peperstraten: deelnemen aan The Masked Singer. Helaas is het avontuur nu alweer voorbij voor de presentator en radio DJ. Bij RTL Boulevard blikt hij terug.

<em>Toine van Peperstraten</em> over deelname <em>The Masked Singer</em>: &quot;Beetje ziek van&quot; Het was eigenlijk best wel een droom voor Toine van Peperstraten: deelnemen aan The Masked Singer. Helaas is het avontuur nu alweer voorbij voor de presentator en radio DJ. Bij RTL Boulevard blikt hij terug. "Goed ziek van"Aran Bade interviewt hem in zijn eigen huis: "Ik heb mijzelf wel verrast, maar ik had hier eigenlijk pas over een paar weken met jou hier willen staan. Ik was er inderdaad best wel goed ziek van." Hij verraste met zijn zangstem: "Is wel een compliment dat mensen dachten dat ik een zanger was." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling hint op royalty in Masked Singer: "Zit best wel wat muziek in onze koninklijke familie" Bekijk deze video » SPOILER: bekijk hier de onthulling van de Mummie in The Masked Singer 2022 Bekijk deze video »
TV :
Toine van Peperstraten over deelname The Masked Singer: "Beetje ziek van"

"Goed ziek van"
Aran Bade interviewt hem in zijn eigen huis: "Ik heb mijzelf wel verrast, maar ik had hier eigenlijk pas over een paar weken met jou hier willen staan. Ik was er inderdaad best wel goed ziek van." Hij verraste met zijn zangstem: "Is wel een compliment dat mensen dachten dat ik een zanger was."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's