Lang Leve de Liefde: bekijk het liefdesverhaal van Desiree en Erik

Lang Leve de Liefde: bekijk het liefdesverhaal van Desiree en Erik

Maandag 14 november 2022 om 14:58

In Lang Leve de Liefde kom je regelmatig ongemakkelijke dates tegen van mensen die elkaar leren kennen. Maar bij Erik en Desiree lijken er al snel vlinders te ontstaan. De twee kunnen het goed vinden en ook op romantisch vlak lijkt er een klik te zijn...

Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: bekijk het liefdesverhaal van Desiree en Erik In Lang Leve de Liefde kom je regelmatig ongemakkelijke dates tegen van mensen die elkaar leren kennen. Maar bij Erik en Desiree lijken er al snel vlinders te ontstaan. De twee kunnen het goed vinden en ook op romantisch vlak lijkt er een klik te zijn... Bekijk de beelden van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Keukenprins Jaimy tegen Lang Leve de Liefde-date: 'Leuk om naar mij te kijken' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Frank eet boterham met ham én pindakaas Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's