Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien'

Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien'

Maandag 14 november 2022 om 14:49

Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, stond vandaag voor de rechter tegenover zijn ex Jaimie Vaes. Eerder dit jaar kwam naar buiten dat hij haar ernstig mishandelde en ze gingen uit elkaar. Nu is er onmin over de (vernieling van) spullen, maar ook over de voogdij over hun zoon Lío.

Lees verder onder de video.

<em>Lil Kleine</em> in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien' Jorik Scholten, beter bekend als Lil Kleine, stond vandaag voor de rechter tegenover zijn ex Jaimie Vaes. Eerder dit jaar kwam naar buiten dat hij haar ernstig mishandelde en ze gingen uit elkaar. Nu is er onmin over de (vernieling van) spullen, maar ook over de voogdij over hun zoon Lío. Lees verder onder de video. ‘Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje’Jaimie Vaes is positief gestemd over de rechtszitting en ze denkt dat ze er uiteindelijk uit gaan komen. Lil Kleine baalt met name omdat hij zijn zoon niet mag zien. “Ik wil eigenlijk alles vergeten. Je mag alles hebben en elke schade, en elke vernieling kunnen vergeten, als ik mijn kind kan zien. Daar is ze niet mee akkoord gegaan, dus dat vind ik treurig. Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje en aan die andere dingen wel.” Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jaimie Vaes in Boerderij van Dorst: 'Mijn lichaam was één grote stressbal' Bekijk deze video » Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Lil Kleine in rechtszaak: 'Jaimie Vaes mag alles hebben, als ik mijn kind kan zien'

‘Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje’
Jaimie Vaes is positief gestemd over de rechtszitting en ze denkt dat ze er uiteindelijk uit gaan komen. Lil Kleine baalt met name omdat hij zijn zoon niet mag zien. “Ik wil eigenlijk alles vergeten. Je mag alles hebben en elke schade, en elke vernieling kunnen vergeten, als ik mijn kind kan zien. Daar is ze niet mee akkoord gegaan, dus dat vind ik treurig. Aan mijn kind zien zit geen prijskaartje en aan die andere dingen wel.”

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's