Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws)

Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (Shownieuws)

Maandag 14 november 2022 om 10:09

De nogal verguisde rapper Lil Kleine en zijn ex-vriendin Jaimie Vaes staan vandaag tegenover elkaar bij de rechtbank in Amsterdam. Het gaat op deze stralende maandag overigens niet over de mishandelingszaak tussen de twee, maar over het verdelen van de spullen. De twee kwamen er samen niet uit en dus moet de rechter er aan te pas komen.

'Jammer dat we er moeten zijn'
De pers was uiteraard in grote getalen aanwezig bij de rechtbank en trof een, op het oog, vrij ontspannen Jorik Scholten. Die vertelt: 'Ik heb niet echt een verwachting, het is jammer dat we er moeten zijn. Ik hoop niet dat het een strijd wordt. Ik hoop dat het een probleem is dat snel opgelost kan worden.'

Bekijk de aankomst van Lil Kleine en zijn korte gesprek met de pers hieronder, in de video van Shownieuws:

Lil Kleine bij rechtbank: 'Hoop dat geen strijd wordt met Jaimie' (<em>Shownieuws</em>) De nogal verguisde rapper Lil Kleine en zijn ex-vriendin Jaimie Vaes staan vandaag tegenover elkaar bij de rechtbank in Amsterdam. Het gaat op deze stralende maandag overigens niet over de mishandelingszaak tussen de twee, maar over het verdelen van de spullen. De twee kwamen er samen niet uit en dus moet de rechter er aan te pas komen. 'Jammer dat we er moeten zijn'De pers was uiteraard in grote getalen aanwezig bij de rechtbank en trof een, op het oog, vrij ontspannen Jorik Scholten. Die vertelt: 'Ik heb niet echt een verwachting, het is jammer dat we er moeten zijn. Ik hoop niet dat het een strijd wordt. Ik hoop dat het een probleem is dat snel opgelost kan worden.' Bekijk de aankomst van Lil Kleine en zijn korte gesprek met de pers hieronder, in de video van Shownieuws: Bekijk ook Zien: André Hazes heeft dit huis in Wilnis gekocht, 'leuke twee-onder-een-kap' Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek aan de slag bij de Kruidvat - vanwege tegenvallende kijkcijfers? Bekijk deze video » Lauren Verster: 'Heb het nu wel gehad met zwanger zijn' (Shownieuws) Bekijk deze video » Jaimie Vaes nam net als Yolanthe broodrooster & blender mee, bekijk 'Alles is weg'-video Gerda Smit Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's