Rob de Wijk in Op1 over de Russische raket in Polen: "Waarschijnlijk een afzwaaier"

Rob de Wijk in Op1 over de Russische raket in Polen: "Waarschijnlijk een afzwaaier"

Dinsdag 15 november 2022 om 22:56

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob de Wijk</em> in <em>Op1</em> over de Russische <em>raket</em> in Polen: &quot;Waarschijnlijk een afzwaaier&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 15 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Naar aanleiding van het bericht dat er mogelijk een Russische raket in Polen terecht is gekomen, is Rob de Wijk (deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidsvraagstukken) in Op1 te gast. Via een videoverbinding op afstand vertelt Rob: “Als het opzettelijk is, is het een daad van oorlog." Hij vervolgt: "Maar er kwam al heel snel het vermoeden binnen dat het waarschijnlijk een afzwaaier was." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Rob de Wijk in Op1 over de Russische raket in Polen: "Waarschijnlijk een afzwaaier"

Naar aanleiding van het bericht dat er mogelijk een Russische raket in Polen terecht is gekomen, is Rob de Wijk (deskundige op het gebied van internationale betrekkingen en veiligheidsvraagstukken) in Op1 te gast. Via een videoverbinding op afstand vertelt Rob: “Als het opzettelijk is, is het een daad van oorlog." Hij vervolgt: "Maar er kwam al heel snel het vermoeden binnen dat het waarschijnlijk een afzwaaier was."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's