'Alain Clark ontdekte Thomas Nicolas in Vondelpark' (Jinek)

'Alain Clark ontdekte Thomas Nicolas in Vondelpark' (Jinek)

Woensdag 16 november 2022 om 10:05

Straatmuzikant Thomas Nicolas was lekker aan het spelen in het Vondelpark toen een andere muzikant bij hem in de buurt ging staan. Nicolas dacht dat die zijn plekje wilde overnemen maar niets bleek minder waar: het was Alain Clark, die hem wilde aanspreken op zijn talent. Samen spraken ze er dinsdagavond over bij Jinek:

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 15 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.

'Alain Clark ontdekte <em>Thomas Nicolas</em> in Vondelpark' (Jinek) Straatmuzikant Thomas Nicolas was lekker aan het spelen in het Vondelpark toen een andere muzikant bij hem in de buurt ging staan. Nicolas dacht dat die zijn plekje wilde overnemen maar niets bleek minder waar: het was Alain Clark, die hem wilde aanspreken op zijn talent. Samen spraken ze er dinsdagavond over bij Jinek: Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 15 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken via Gids.tv.
TV :
'Alain Clark ontdekte Thomas Nicolas in Vondelpark' (Jinek)

Actuele video's

Meer actuele video's