Jinek: Marc-Marie en Aaf winnen voor tweede keer op rij Dutch Podcast Award gemist? | Gids.tv

Jinek: Marc-Marie en Aaf winnen voor tweede keer op rij Dutch Podcast Award gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview

RTL 4
2022-11-15 22:07:00
Actueel

Uitzending van Jinek gemist?

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 15 november.

De gasten van Jinek op dinsdag 15 november

  • Het is de droom van bijna elk straatmuzikant: ontdekt worden.Thomas Nicolas zag die droom dit voorjaar uitkomen toen Alain Clark hem ontdekte in het Vondelpark in Amsterdam. Vanavond vertellen ze dit bijzondere verhaal en treedt Thomas Nicolas op.

  • Van bananen tot Expeditie Robinson en van kaarsen tot de Efteling. Je kunt het zo gek niet bedenken of Marc-Marie en Aaf vinden er iets van. En dat vinden heel veel luisteraars dan weer leuk, want voor de tweede keer op rij wonnen zij de Dutch Podcast Award! Vanavond zijn ze te gast!

  • Het is drukker dan ooit op planeet aarde. Vandaag is namelijk officieel de 8 miljardste wereldburger geboren. Een mijlpaal waar eigenlijk niemand op deze planeet nog blij van wordt. Want hoeveel mensen kan de aarde aan? We bespreken het met journalist en maker van het programma Nederland is Vol Sander Heijne en wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Bekijk deze aflevering van Jinek hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Jinek video's

Jinek TV-Nieuws